2013-05-08 12:03Nyheter

Beyoncé frontar årets H&M for Water

null

I dag, den 8 maj, släpps årets version av H&M:s badkollektion, H&M for Water. I år är frontfigur och modell världsartisten Beyoncé.

På H&M:s hemsida presenteras kläderna i en video med Beyoncé, som går under namnet "Beyoncé as MRS. CARTER in H&M" och är regisserad av Jonas Åkerlund.

Årets kollektion består av fyra batikplagg i färger som för tankarna till tropiska hav. Hela 25% av intäkterna från försäljningen av kläderna går direkt till WaterAids arbete. Sedan samarbetet startade 2002 har H&M bidragit med över 25 miljoner kronor.

Du kan köpa H&M for Water i butiker runt om i Sverige. Du kan också handla online på » H&M for Water

» Läs mer om samarbetet mellan WaterAid och H&M här.


Om WaterAid

WaterAid är en internationell organisation som arbetar för en värld där alla människor har tillgång till rent vatten, sanitet och hygien. Organisationen förändrar varje år miljoner människors liv genom ökad tillgång till rent vatten, sanitet och hygien i världens fattigaste samhällen. WaterAid samarbetar med lokala partners för hållbara och långsiktiga lösningar, och påverkar beslutsfattare globalt och nationellt att öka prioriteringar och insatser för dessa grundläggande behov. WaterAid har verksamhet i 34 länder och sedan starten 1981 har 28,2 miljoner människor fått tillgång till rent vatten och 28,2 miljoner fått tillgång till toaletter som ett resultat av WaterAids arbete. WaterAid finns i Sverige sedan 2009. För mer information, besök www.wateraid.se


Kontaktpersoner

Anna Schön
Kommunikatör
Anna Schön