2011-12-06 14:42Nyheter

WaterAid Sverige ingår samarbete med Be good

null

Nyligen gick vi in i ett intressant och roligt samarbete med mineralvattnet Be good. Ett mineralvatten som förutom släcker törsten hos sina kunder även släcker törsten hos barn, kvinnor och män i utsatta delar av världen genom att finansiera brunnar och pumpar inom våra projekt.

Från och med oktober i år är vi nu humanitär partner för projekten och kommer i och med det vara den organisation som genomför dessa projekt.

Det är extra roligt eftersom vi ingått ett långvarigt samarbete och bidraget är så tydligt. Från varje flaska går 50 öre till vårt arbete för en värld där var och en har tillgång till rent vatten och sanitet.

- Vi ser verkligen fram emot detta samarbete och vet att vi tillsammans verkligen kommer kunna bidra till att tusentals fler människor får tillgång till nåt som är så självklart i vårt samhälle, rent vatten. WaterAid är en fantastiskt stark och kompetent organisation med mångårig erfarenhet som även är på stark frammarch i Sverige, ju starkare WaterAid blir desto mer kan göras åt vatten- och sanitetskrisen i världen. Förutom pengar hoppas vi även kunna bidra med att öka kännedomen om WaterAid och dess arbete, säger Tomas Perérs på Be good.

Så nästa gång ni är i butiken, gymmet, kiosken eller bowlinghallen och ska köpa en flaska vatten, välj Be good så bidrar ni till att vi kan fortsätta hjälpa behövande runt om i världen.


Om WaterAid

WaterAid är en internationell organisation som arbetar för en värld där alla människor har tillgång till rent vatten, sanitet och hygien. Organisationen förändrar varje år miljoner människors liv genom ökad tillgång till rent vatten, sanitet och hygien i världens fattigaste samhällen. WaterAid samarbetar med lokala partners för hållbara och långsiktiga lösningar, och påverkar beslutsfattare globalt och nationellt att öka prioriteringar och insatser för dessa grundläggande behov. WaterAid har verksamhet i 34 länder och sedan starten 1981 har 28,2 miljoner människor fått tillgång till rent vatten och 28,2 miljoner fått tillgång till toaletter som ett resultat av WaterAids arbete. WaterAid finns i Sverige sedan 2009. För mer information, besök www.wateraid.se


Kontaktpersoner

Anna Schön
Kommunikatör
Anna Schön